Huvudmeny

Mofas Hus

Adress: Smedjegatan 6, 56830 Skillingaryd Visa karta

Adress: Smedjegatan 6, 56830 Skillingaryd

Mofas Hus är en mysig liten butik som har funnits i drygt åtta år. Butiken drivs av mor och två döttrar och vi håller till på vinden i en gammal industrilokal - i morfars hus, därav namnet.

Vi försöker hitta vackra, unika, ofta handtillverkade saker, som inte finns "överallt". Det kan vara alltifrån fina inredningsdetaljer till en rolig barntröja eller ett läckert smycke. Hos oss finns något till både stor och liten. Ingång är på baksidan av byggnaden!

Vi anordnar gärna tjejkvällar med olika teman för till exempel syjuntegänget, föreningen eller jobbarkompisarna. Kontakta gärna oss via mail: mofashus@glocalnet.net eller via telefon: 0370-665020 om Ni vill veta mer.

Mofas hus säljer produkter från bland annat www.anitapaheden.se.
Fårullsprodukter, halsband och färgsprakande lampor m.m.

Varmt välkomna!

Visa mer

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Hooks Herrgård

Avstånd: 16,9 km
Familjen Edberg har välkomnat gäster till Hooks Herrgård sedan ett halvt sekel tillbaka. Oavsett om du besöker herrgården för konferens, golf eller en avkopplande weekend lovar vi en vistelse utöver det vanliga.

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision