Huvudmeny

Kulevent - Paintball, Femkamp & Aktiviteter

Adress: Nåthult, 56891 Skillingaryd Visa karta

Adress: Nåthult, 56891 Skillingaryd

Kulevent i samarbete med Po:s Lada. De erbjuder aktiviteter såsom paintball, femkamp, teambuilding, lerduveskytte, linedance m.m.

Paintball - Startpaket för 260 kr
Här ingår allt du behöver för spel, det vill säga: mask, markör, dräkt och 200 boll.
Köp till extra boll till ditt paket: 150 st, 100 kr.
Vi erbjuder en maxad upplevelse med adrenalin i överflöd. Företag eller möhippor - alla kan spela paintball.
Är ni ett gäng på 8 till 40 personer så kan vi erbjuda spänning och action! Vi finns utanför Skillingaryd och Vaggeryd, 40 km söder om Jönköping.

Teambuilding
För grupper som vill lära känna sig själva och sina medarbetare. Våra erfarna handledare guidar er i utmanande övningar som ska se till att deltagarna använder sin fulla potential för att gemensamt nå ett mål. Vi utgår från teambuildigens fem grundstenar, ledarskap, tillit, kommunikation, teamwork och planering.
Tillsammans skräddarsyr vi dagen så den passar utifrån era förutsättningar - allt för att ni ska gå från att vara en blandad grupp till ett sammansvetsat team.

En förmiddag med teambuilding kan med fördel kombineras med en eftermiddag med paintball där medarbetarnas förmåga att samarbeta utvecklas ytterligare. En investering i nöjda och samspelta medarbetare är en investering i organisationens framtid!

Femkamp
Stärk teamkänslan hos de anställda med en gammal hederlig femkamp! Att kämpa tillsammans i grenar som skidåkning och knepiga knåp ger en härlig stämning för resten av kvällen. Vi har aktiviteter där alla kan vara med och bidra till laget, det finns alltid någon gren som passar!
Exempel på grenar: Skidåkning i lag, isflak, megapussel, stocken, blindhinderbana, pilbågeskytte, blåsrör, minigolf, klädsnöre, knepiga knopar

För ytterligare information besök
http://www.kulevent.se/
http://www.poslada.com/

Visa mer

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Hooks Herrgård

Avstånd: 15,6 km
Familjen Edberg har välkomnat gäster till Hooks Herrgård sedan ett halvt sekel tillbaka. Oavsett om du besöker herrgården för konferens, golf eller en avkopplande weekend lovar vi en vistelse utöver det vanliga.

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision