Huvudmeny

Bada i Hjortsjön, Vaggeryds kommun

Adress: Badplatsvägen Vaggeryd Visa karta

Adress: Badplatsvägen Vaggeryd

Hjortsjöns badplats ligger naturnära och lugnt men ändå med närhet till city och butiker. Det finns en kiosk, lekplats, minigolfbanor och stora gräsytor att aktivera sig på. Familjevänligt!

Hjortsjöns badplats ligger precis i utkanten av Vaggeryd. Precis bredvid Hjortsjöns camping där det finns en kiosk, minigolfbana och lite turistinformation. På området finns också omklädningsrum, toalett, och även en lekplats för barn i alla åldrar. Det finns en stor gräsyta, grillplats med bänkar, några picknickbord och en liten sandstrand med brygga ut i vattnet. Mycket barn- och familjevänligt! Hjortsjöns camping och omklädningsrummen har öppet på sommarhalvåret. Man kan också fiska i sjön men för det krävs fiskekort! Vid fiske kan man fånga fiskar som gädda, abborre och ål.

Visa mer

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Hooks Herrgård

Avstånd: 9 km
Familjen Edberg har välkomnat gäster till Hooks Herrgård sedan ett halvt sekel tillbaka. Oavsett om du besöker herrgården för konferens, golf eller en avkopplande weekend lovar vi en vistelse utöver det vanliga.

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision